Onze bakkerij; elke dag weer lekker vers !
In onze bakkerij krijgt het deeg de tijd en dat proef je. Onze bakkers houden van het traditionele vak en weten de smaak van het ambachtelijk brood goed te behouden. Daarnaast gaan traditie en vernieuwing nauw met elkaar samen in onze bakkerij. Onze vakkundige bakkers zijn niet bang om te experimenteren en dat resulteert vaak in vernieuwende producten en smaakvolle specialiteiten.


Zorgvuldig gekozen ingrediënten
Onze versproducten worden nog op traditionele wijze met de hand gemaakt en de ingrediënten daarvoor worden met zorg gekozen. Onze broden bevatten zo min mogelijk toevoegingen en zo veel mogelijk traditionele grondstoffen. Dus geen smaakversterkers of malshouders, maar hogere voedingswaardes en echt gezonde producten.
Vakmanschap
Niet alleen in de ingrediënten, maar ook in de bereidingswijze is het vakmanschap van onze mensen terug te vinden. De ruime ervaring die onze mensen in de bakkerij én in de winkel hebben, vertaald zich door naar kwaliteitsproducten en excellente service. Smaakvol, knapperig brood gecombineerd met de klantgerichte service en het echte vakmanschap van onze mensen.
Onze mensen
Graag stellen we u even voor aan onze mensen. Achter de schermen werken zij met 100% toewijding aan de dagelijkse verse producten in onze winkel en dat mag even gezegd worden.






